بیمه عمر ما
برای خرید بیمه عمر ما، باید از قبل استعلام آن را بگیرید تا مطلع شوید باتوجهبه شرایط شما یعنی سنتان، حق بیمهای که میخواهید پرداخت کنید و مدت قراردادتان با شرکت بیمه ما چه شرایطی دارد. همچنین میتوانید در زمان استعلام بیمه عمر ما از پوششهای طرح انتخابی خود مطلع شوید. بهطورکلی بیمه عمر ما پوششهای زیر را ارائه میکند:
- پوشش غرامت فوت (فوت طبیعی)؛
- پوشش فوت در اثر حادثه؛
- پوشش نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم؛
- پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه؛
- پوشش امراض خاص (بیماری قلبی، مغزی، سرطان و ...)؛
- پوشش بیمه درمان تکمیلی؛
- پوشش معافیت از پرداخت حقبیمه (در اثر از کار افتادگی)؛
- امکان افزودن بیمه آتشسوزی بهعنوان پوشش اضافی.
استثنائات بیمه عمر ما
انواع بیمه عمر ارائهشده توسط شرکت بیمه ما علاوه بر پوششها و مزایا، استثنائاتی هم دارد که بیمهگذار باید پیش از خرید به آنها آگاه باشد. اصلیترین استثنائات بیمه عمر ما به شرح زیر است:
خودکشی؛
خسارتهای واردشده عمدی؛
خسارتهایی که مشخص شود نفعی در کار است؛
خسارتهای ناشی از شرکت در شورش و جنگ؛
خسارتهای ناشی از فعالیتهای هستهای و رادیواکتیو؛
خسارتهای واردشده به علت مصرف مواد روانگردان؛
خسارتهای ناشی از انجام اعمال مجرمانه.
- طرح جام زندگی؛
- طرح عمر مانده بدهکار؛
- طرح تامین آتیه؛
- طرح مستمری؛
- طرح سپاس پلاس؛
- طرح مشترک.
شرط سنی برای استفاده از بیمه عمر از بدو تولد تا ۶۵ سالگی است. حداقل مدت قرارداد بیمه عمر ما ۵ سال و حداکثر ۳۰ سال است. در بیمه عمر و سرمایهگذاری (طرح جامع) که در واقع بیمه عمر بهشرط حیات این شرکت است، شما میتوانید علاوه بر سرمایه بیمه عمر، سرمایه دیگری را هم بهعنوان سپرده پسانداز کنید. این سرمایه در انتهای مدت بیمهنامه به خود فرد بر میگردد یا اگر فرد در زمان اعتبار بیمهنامه فوت کند، علاوه بر سرمایه فوت، اندوخته هم به ذینفعان مشخصشده در قرارداد بیمه پرداخت میشود.
در بیمه عمر و سرمایهگذاری جام مهر (طرح مشترک) میتوان در قالب یک بیمهنامه عمر دو نفر را تحت پوشش بیمه عمر ما قرار داد. اين امر منجر به كاهش هزينههای اداری و ساير هزينههای بيمهگری در مقايسه با خريد جداگانه بيمهنامه عمر خواهد شد. همچنين اگر در هر سال بيمهای بيمهشده اول قرارداد قبل از بيمهشده دوم فوت کند، بيمهشده دوم بدون پرداخت حق بيمه تا انتهای مدت بیمهنامه تحت پوشش بيمه فوت به هر علت خواهد بود.
بیمه عمر دارای دو نوع سود تضمینی و مشارکتی است. سود تضمینی سود ثابتی است که باتوجهبه درصدی که در ابتدای قرارداد مشخص میکنید، بهطور سالیانه به سپرده شما تعلق میگیرد. مقدار حداکثر این سود معمولا در تمام شرکتها ثابت است و از طرف بیمه مرکزی مشخص میشود. اما سود مشارکتی یا سود مشارکت در منافع، سودی است که کاملا متغیر است و علاوه بر سود تضمینی به سپرده تعلق میگیرد. این سود، همان طور که از اسم آن مشخص است، زمانی به شما تعلق میگیرد که شرکت بیمه با استفاده از سپرده شما سرمایهگذاری میکند و سود این سرمایهگذاری متناسب با سپرده به شما تعلق میگیرد. معمولا سود مشارکتی شرکتها متفاوت از یکدیگر است و میتوان مقدار نسبی آن را از سود سالهای گذشته تخمین زد.
بیمهگذار بعد از پایان سال دوم میتواند به میزان ۹۰ درصد از اندوخته خود وام بگیرد. این وام نیاز به ضامن ندارد و بازپرداخت آن میتواند ۱۲ یا ۲۴ ماهه باشد. بااینحال بیمهگذار باید اقساط خود را در موعد معین خود پرداخت کند. نرخ سود وام ۴ درصد از سود فنی بیمهنامه بیشتر است.
بیمه عمر بلندمدت است و ممکن است در این زمان بیمهگذار نیاز به پول داشته باشد، بنابراین امکان دریافت وام برای بیمهگذاران فراهم شده است. وام بیمه عمر راهکار مناسبی برای کمک مالی به بیمهگذاران بدون بازخرید بیمه عمر است.
مبلغ هر قسط به میزان وام دریافتی و تعداد اقساط بستگی دارد. بیمهگذار باید طی ۲۴ قسط وام دریافتی خود را تسویه کند. بیمهگذار نباید در زمان بازپرداخت وام بیمه عمر تاخیر کند؛ زیرا در میزان سود بیمه عمر بیمهگذار تاثیرگذار است.
عوامل مختلفی در تعیین قیمت و محاسبه بیمه عمر ما تاثیر دارد. برخی از این عوامل عبارت است از:
- سن بیمهشده؛
- پوششهای بیمه؛
- مدت بیمه عمر؛
- سوابق پزشکی؛
- نوع بیمه؛
- تخفیف بیمه عمر.
حقبیمه عمر ما را میتوانید بهصورت ماهانه، سهماهه، ششماهه و یکساله پرداخت کنید.
در صورت رخ دادن حادثه، بیمهگذار موظف است حداکثر تا 5 روز پس از آن، موضوع را به شرکت بیمهگر اعلام کند. در این مواقع بیمهگذار باید به صورت حضوری به دفتر نمایندگی بیمه عمر ما مراجعه کند و شرکت بیمهگر را از جزئیات حادثه مطلع سازد. لازم به ذکر است که در صورت در دسترس بودن، بیمهگذار موظف است تمامی گزارشات اعم از گزارش نیروی انتظامی، گزارش آتشنشانی، مراجع قضایی و … را به شرکت بیمهگر ارائه دهد.
در صورتی که حادثه رخ داده منجر به فوت بیمه شده شود، برای دریافت خسارت باید مدارک زیر را به شرکت بیمه گر ارائه دهید.
مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت بیمه عمر ما
فوت در اثر حادثه
در صورتی که بیمه شده به علت حادثه فوت کند، برای دریافت خسارت از بیمه عمر باید مدارک زیر را به شرکت بیمهگر ارائه دهید:
- جواز دفن؛
- کپی و اصل شناسنامه باطل شده شخص فوت شده؛
- رونوشت وفات؛
- شناسنامه و مدارک شناسایی ذینفعان؛
- گواهی انحصار وراثت؛
- تمامی مدارک مرتبط با حادثه شامل گزارش نیروی انتظامی، گزارش آتشنشانی، گواهینامه رانندگی در صورتی که بیمهشده تصادف کرده باشد و …؛
- تمامی مدارک بیمارستانی شخص متوفی.
فوت در اثر بیماری
در صورتی که بیمه شده به علت بیماری فوت کند، برای دریافت خسارت از بیمه عمر باید مدارکی که در ادامه ذکر می شود را به شرکت بیمه گر ارائه دهید:
- کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده شخص متوفی؛
- کپی برابر اصل کارت ملی؛
- مدارک مرتبط با فوت شخص متوفی شامل گواهی فوت، گزارش بیمارستان و …؛
- مدارک مرتبط با بیماری و علت فوت؛
- شناسنامه و مدارک شناسایی ذی نفعان؛
- گواهی انحصار وراثت؛
- جواز دفن.
فوت به علت طبیعی
همانطور که میدانید در بیمه عمر و سرمایه گذاری اگر بیمه شده به صورت طبیعی فوت کند، شرکت بیمهگر موظف به پرداخت غرامت فوت به هر علت به ذینفعان است. در این مواقع، ذی نفعان با ارائه مدارک زیر می توانند غرامت فوت را دریافت کنند.
- فرم پیشنهاد بیمهنامه؛
- گواهی فوت بیمهشده؛
- جواز دفن؛
- کپی برابر اصل تمامی صفحات شناسنامه باطل شده شخص متوفی؛
- مدارک شناسایی ذینفعان؛
- کلیه مدارک بیمارستانی در صورت وجود.
در صورتی که بیمه شده فوت کرده باشد، پس از ارائه مدارک ذکر شده به شرکت بیمهگر، غرامت فوت و سرمایه موجود در سبد اندوخته به ذینفعان یا وراث قانونی شخص فوت شده پرداخت خواهد شد.
در صورتی که حادثه منجر به نقص عضو شده باشد:
ممکن است حادثه رخ داده باعث نقص عضو و از کارافتادگی شخص بیمه شده، شده باشد، در این مواقع با در دست داشتن مدارک زیر و مراجعه به شرکت بیمه می توانید غرامت نقص عضو را دریافت نمایید.
- مدارک شناسایی بیمه شده؛
- فرم پیشنهاد بیمه عمر؛
- رادیوگرافی از عضو صدمه دیده؛
- گزارش بیمارستان؛
- گزارش و گواهی پزشک معالج؛
- تعیین درصد از کارافتادگی و نقص عضو؛
- شرح کامل حادثه رخ داده؛
- در صورتی که حادثه ناشی از تصادف رانندگی باشد، گواهینامه مورد نیاز است.
در صورت امراض خاص:
یکی از پوشش های بیمه عمر و سرمایه گذاری، غرامت امراض خاص است که بر اساس این پوشش اگر بیمهشونده دچار بیماری شود، شرکت بیمهگر موظف به پرداخت غرامت به وی خواهد بود، برای دریافت خسارت امراض خاص باید مدارک زیر را به شرکت بیمهگر ارائه دهید.
- اصل فرم پیشنهاد بیمه نامه؛
- مدارک شناسایی شخص بیمه شده؛
- گواهی پزشک معالج؛
- تمامی مدارک بیمارستانی و درمانی.
استعلام بیمه عمر بیمه ما یکی از خدمات الکترونیکی سایت تخصصی بیمههای زندگی بیمه ما به آدرس lifeinsur.bimehma.com است و میتوان استعلام طرحهای زیر مجموعه بیمه عمر ما را از آن دریافت کرد. برای دریافت استعلام بیمه ما باید وارد سایت تخصصی بیمههای زندگی شوید و در صفحه اصلی یکی از طرحها را انتخاب نمایید.
ازکی امکان مقایسه و انتخاب مناسبترین بیمه از شرکتهای مختلف را برای شما فراهم کرده است. شما میتوانید به صفحه بیمه عمر مراجعه کنید و بیمه را طبق شرایطی که میخواهید انتخاب و خریداری کنید. اگر در فرایند خرید بیمه عمر ما با هر نوع مشکلی مواجه شدید، میتوانید در هر ساعت از شبانهروز با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در خرید بیمه عمر راهنمایی کنند.
ما از نگاه مشتریان
همیشه برای خواندن نظرات شما آمادهایم.
سوالات متداول
1. آیا بیمه عمر ما بازنشستگی هم دارد؟
2.مزایای بیمه عمر ما چیست؟
3. امکان بازخرید بیمه عمر ما وجود دارد؟
4. شرایط اعطای وام در بیمه عمر ما چگونه است؟